Upptäck Taiwan med Jojje Olsson

Taiwan 1

Resedatum 8-21 april 2019.

Upptäck Taiwan, från mångmiljonstaden Taipei i norr till de vackra stränderna i Kenting på öns sydspets, vulkansten och höga gröna berg på Orkidéeön och kultur och spännande matupplevelser i Taiwans äldsta stad Tainan. Vi tar oss däremellan på cykel längs de fina vägarna med Stilla Havet som ständigt sällskap på Taiwans omväxlande och natursköna östkust.

Resan guidas av författaren, journalisten och fotografen Jojje Olsson, bosatt i Taipei sedan 2016.

Vi kommer att resa med kommunala transportmedel under hela resan. Tåg, bussar och båtar är väldigt punktliga och smidiga att ta sig fram med över hela Taiwan. Cyklingen är relativt lätt. Även om distanserna kan verka långa så är det i mesta dels flackt på bra cykelvägar. Det finns alternativ för dig som vill följa med men inte vill cykla.

Det går bra att förlänga resan antingen i början eller slutet, och det är enkelt att kombinera Taiwan med Hongkong. Det behövs inga visum för resan. Både Taiwan och Hongkong ger visum direkt vid ankomst utan kostnad.

För att det rabatterade specialpriset ska gälla ska du vara medlem i föreningen FokusKina såväl vid bokning som vid avresa.

Resan arrangeras av KINALOTSEN.
Medlemspris: 17 500:- Internationellt flyg tillkommer, från ca 6 000:-
Läs mer på Kinalotsen-Upptäck Taiwan med Jojje Olsson

 

 

IMG_2900 TaiwanIMG_8236 Taiwan

 

 

 

 

Fler inlägg