Vinn en resa till Kina – ”Min drömresa i Kina”

resatillkina02

Delta i Artikeltävlingen och vinn fina priser, bl a en resa till Kina med flygbiljett och hotell !

Denna artikeltävling lanseras av China National Tourism Administration via China Travel Sweden. Vinnare för priserna utses i början av oktober i år och publiceras i nr 8 av Resemagasinet Buss med utgiven datum den 28 oktober 2016 och tidspunkten för prisutdelningen meddelas samtidigt.

Har du varit i Kina och rest i de fina och vackra resmålen i Kina, då kan du skriva en reseberättelse om dina upplevelser under Kina resan med rublik: ”Min drömresa i Kina”.

Har du inte varit i Kina ännu och har en plan till en resa i bildsköna Kina, då kan du skriva om dina förväntningar, reseplaner och dylikt till Kina med rublik: ”Min dröm till Kina”.

Tävlingsartikel skall vara runt 400 ord och märkas med ”Artikeltävlingen – Kina” och mejlas till: info @ china-travel.se. Ditt namn, adress, telefon nr och email adress skall skrivas på tävlingsartikel för att lättare kontakta dig. Det går också bra med att posta tävlingsartikeln till följande adress:
China Travel, Johan Enbergs väg 36, 3 TR, 17161 Solna, Stockholm.

Priserna består av följande:

  • Första pris: En resa till Kina med flyg och hotell
  • Andra pris: Surfplatta
  • Tredje pris: En reshandväska

Språk för tävlingsartikel kan vara svenska, engelska och kinesiska. Senast datum för inlämning av tävlingsartikel är 30 september 2016.

Språk för tävlingsartikel kan vara svenska, engelska och kinesiska. Tid för inlämningen av tävlingsartikel är före 30 sep 2016 via email eller posten till oss. Kontakt info finns här nere.

Mer information i vår hemsidan: www.china-travel.se

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *